torsdag den 24. september 2009

Muse er geniale.

I dette indlæg vil jeg snakke om Muse, men faktisk ikke så meget om deres musik. For deres musik er, efter min mening, helt genial og aldrig set før. Nej, det jeg vil snakke om, er en lille begivenhed her for nylig.

Muse var blevet inviteret til at spille i et italiensk tv-show for ikke så længe siden. Et ret populært et, ved navn Quelli Che Il Calcio. Men der var en betingelse. De skulle spille playback. De prøvede at forhandle frem og tilbage, om de ikke nok måtte bruge live-lyd, men svaret var nu engang nej.

Men i stedet for at droppe koncerten, valgte de tre medlemmer fra Muse, Matthew Bellamy, Dominic Howard og Christopher Wolstenholme, at tage pis på tv-showet. Så i stedet for at fake, at de rent faktisk spillede, byttede de om på opstillingen. Matt, som normalt er lead vocals, guitar og keys overtog trommerne, Dom som normalt spiller trommer tog bassen og sangen, og Chris tog guitaren og keyboardet.

Det sjove ved det hele er, at man tydeligt kan se, at de ikke spiller rigtigt. Chris holder bare et sted på guitaren hele tiden, og Matt ser totalt sjov ud, med en helt vildt underlig måde at bevæge kroppen på.

Dette her er måske en kopiering af Nirvana, der fik den samme ide for længe siden, men underholdende er det i den grad!Jeg tager i den grad hatten af for den fantastiske humor!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar